Alungi penisul

Faloplastia, marirea si ingrosarea penisului

Chirurgii plastici Maurizio și Roberto Viel sunt frați gemeni.

alungi penisul

Richard Jones, un jurnalist din Bromsgrove, îmi vorbește despre penisul lui. Dacă încerc să-l cuprind între degetul mare și arătător, nu reușesc. Apoi se gândește că n-a oferit destule detalii. Dar acum îi place foarte mult. În luna octombrie, le-a plătit unor chirurgi din Londra șapte mii de dolari pentru operația de augmentare.

Option Trading Premium Tutorial Free Part 2

Mai întâi i-au deschis pubisul și i-au tăiat un ligament, ca bărbăția să-i atârne cu vreo trei centimetri mai mult. Apoi i-au scos o cantitate de grăsime din burtă și i-au injectat-o în alungi penisul ca să-I crească grosimea cu cinci centimetri. Când din cauza ce curbură a penisului erect, penisul are cam aceeași mărime ca înainte de operație.

Toată operația a durat ceva mai mult de o oră și Richard a putut face sex din nou după o lună. Astăzi, el zice că nu are cicatrici vizibile de la operație.

Generalitati

E un sentiment minunat să intri într-o cameră și să te gândești că probabil ai cel mai mare penis de acolo. Văd cum și le verifică și compară băieții la vestiar. Singurul meu regret e că n-am făcut asta acum zece ani. Accesul crescut la pornografie, creșterea reclamelor alungi penisul pun în centrul atenției pelvisul bărbaților — vezi reclamele cu David Alungi penisul în chiloți sau cu Cristiano Ronaldo în chiloți sau cu Rafael Nadal în împușcat cu penisul - și spamul nelipsit din mail care ne promite penisuri uriașe au dat naștere unei generații de bărbați anxioși în privința alungi penisul.

Un studiu efectuat de King's College, Londra, a descoperit că o treime dintre bărbați se stresează din cauza asta. Astfel, conform Societății Internaționale a Operațiilor Estetice, numărul operațiilor de mărire a penisului a crescut la 15 în fiecare an, spre deosebire de acum patru ani, când aveau loc cam o mie pe an.

Frații gemeni din Italia sunt cunoscuți ca cei mai buni chirurgi pentru penis din Europa. Operează împreună din Amândoi au diplome alungi penisul de la Universitatea de Medicină din Milano și sunt primii chirurgi care au efectuat operația în afara Statelor Unite.

  • Chiar funcționează aparatele de mărire a penisului?
  • Totul despre sex: Afla cum poti sa-ti maresti penisul!

Așa că ne-am interesat și am hotărât că putem oferi acest serviciu. Chestia amuzantă e că fata nu s-a mai întors niciodată. Poate s-a despărțit de el. Sau poate că el n-a avut chef să facă operația. Câștigă peste un milion de lire pe an doar din aceste proceduri. Vin la ei bărbați din Europa și Asia, au clienți foarte diverși. Clienții lor sunt tineri, bătrâni, hetero, gay, de toate naționalitățile. Până la urmă am ajuns la un compromis și i-am mărit puțin grosimea.

Le recomand s-o folosească întâi și abia apoi să vină la noi.

alungi penisul

Dacă sunt tot nemulțumiți după vreo doi ani, să vină să vorbim atunci. Avem o datorie față de pacienții noștri.

Faloplastia: marirea si ingrosarea penisului Faloplastia: marirea si ingrosarea penisului Marirea penisului prin operatie mai poarta numele de faloplastie Exceptand aspectul estetic, pe care multi barbati doresc sa-l aiba, exista si unul functional in care se incadreaza malformatiile congenitale micropenia, hipospadiasul, epispadiasul sau fibroza penianacare limiteaza sau opresc capacitatea de … Marirea penisului prin operatie mai poarta numele de faloplastie Exceptand aspectul estetic, pe care multi barbati doresc sa-l aiba, exista si unul functional in care se incadreaza malformatiile congenitale micropenia, hipospadiasul, epispadiasul sau fibroza penianacare limiteaza sau opresc capacitatea de procreere sau de a duce o viata sexuala alungi penisul a acestor barbati. Motivul cel mai des intalnit pentru aceasta operatie este cel estetic, constand in ingrosarea sau alungirea acestuia.

Nu operăm pe oricine. Analizăm motivele pentru care vor să-și facă operația și mergem până la capăt doar după ce ne-am asigurat că nu e vorba de o problemă psihologică. Ca să-și crească încrederea în ei, spune Maurizio. Tipii ăștia se simt mai bine dacă știu că au scula mai mare. Unii bărbați sunt atât de speriați încât își acoperă penisul imediat după ce au avut orgasm, pentru că nu vor să le arate partenerei penisul fără erecție.

Conteaza marimea penisului?

Se simt rușinați. E greu să trăiești așa. Cred că, în cazul sexului, calitatea e la fel de importantă ca și cantitatea.

  1. VICE Staff
  2. Marirea penisului

Mi-a făcut-o Roberto. Poate o să-mi operez și penisul la optzeci de ani, ca să încerc ceva nou. De ce nu? Mărirea penisului e mai importantă pentru unii bărbați decât pentru alții.

Navigare în articole

Cel mai des vin la frații Viel bărbații care au micro-penis. Ai rămâne uimit să le vezi. Nu e o tulburare foarte des întâlnită cam 0,6 procente dintre bărbați sunt afectațidar se întâmplă.

Dar dacă vine un astfel de pacient cu pretenția să-i facem un penis de 25 de centimetri, îi spunem că e imposibil.

Teoretic, poți continua să-i crești grosimea, dar dacă exagerezi, penisul va deveni prea greu și va avea probleme de erecție mai târziu în viață. Totul trebuie făcut cu moderație. Doctorii alungi penisul că nouăzeci de procente dintre pacienți sunt încântați de rezultate. Am vorbit cu un tip din Leeds care mi-a cerut să nu-i dau numele. Totuși, pot apărea probleme.

Marirea penisului

Un penis alungit nu va păstra unghiul de erecție de dinainte de operație. Uneori rămân și cicatrici vizibile. Alteori apar infecții. Durerea din primele două săptămâni e destul de nasoală — mai ales dacă pacientul are erecție.

Mărirea penisului - care metode funcționează, conform studiilor?

Complicațiile apar rar, dar trebuie gestionate corect. Cel mai important lucru e că penisul va funcționa corect după operație.

Știm asta sigur. Îi ajutăm pe oameni să se simtă mai bine în pielea lor.

alungi penisul

Le transformăm încrederea în sine. O viață avem, n-are rost s-o petrecem nefericiți. Simt că facem un lucru bun.

Utildiscuții