Capcana penisului. penisului Extindere - Adevar sau Povestiri? | САМАРТ - Самарский театр юного зрителя

Tweet Snap Chestia pe care ar trebui capcana penisului ți-o bagi pe penis dacă inventatorul are succes. Fotografie via Stays-Hard Imaginează-ți cum ar fi să ai erecție timp de 12 ore. Dar nu e nevoie să-ți imaginezi, pentru că antreprenorul în vârstă de 70 de ani Richard Wylie a transformat acest vis în realitate cu un produs numit Stays-Hard.

Cererea pentru el e mare: Richard a zis că a vândut tot în primele 24 de ore și a primit comenzi și din alte țări, chiar și din Coreea de Sud.

După cum au raportat tabloidele săptămâna trecută, capcana pentru penis din plastic și oțel ți-ar putea fi prescrisă de doctorul tău prin Nu e primul contact al lui Wylie cu invențiile. A dezvoltat mai multe produse despre care spune că au avut succes. Poate fi folosit de orice persoană care deschide o poartă și vede un câine că se repede spre ea.

Te-ai gândit la bărbații în vârstă când ai creat Stays-Hard? Richard Wylie: Treizeci de procente dintre bărbații tineri suferă de ejaculare prematură. Sunt multe motive pentru asta: unii tipi sunt timizi, alții n-au experiență. Imaginează-ți că ai cunoscut-o pe fata viselor tale și ea are anumite așteptări de la tine — dacă nu te poți ridica la nivelul lor? Doar nu vrei s-o dezamăgești. În circumferință în stare de erecție dacă asta se capcana penisului de câteva ori, bărbatul devine tot mai crispat și problema se adâncește.

Cu Stays-Hard, penisul capcana penisului erect și întins. Chiar dacă bărbatul ejaculează după treizeci de secunde, tot poate continua până își satisface partenera. Ce te-a făcut să inventezi jucăria asta? Lucram la o clinică de pe Harley Street, unde eram partener non-medical. Acolo se dădeau o grămadă de rețete pentru Viagra.

Ingrosare de penis cu acid hialuronic - Swiss EstetiX București

Veneau mulți tipi cu disfuncții erectile. Am capcana penisului să dezvolt jucăria acum șase sau șapte ani, apoi am patentat-o acum cinci ani. Și de atunci o tot șlefuiesc.

capcana penisului de ce dimineața nu există erecție

Cum de ai fost așa de dedicat cauzei? Am avut și eu problema asta. O am de douăzeci de ani, de când aveam cincizeci. O capcana penisului foarte neplăcută. Mă tot întrebam ce aș putea face și am vorbit cu mai mulți urologi. Unul dintre ei m-a ajutat foarte mult și mi-a desenat o schiță. Am analizat-o. Am construit niște prototipuri inițial și apoi am primit niște fonduri ca să continuăm.

Citește și: S-a inventat prezervativul pentru cei cu penis imens Cum funcționează Stays-Hard? Urmează conturul penisului, deci e aproape invizibil. Dacă ai fi un tip cu o reputație grozavă și deodată vezi că lucrurile nu mai merg bine, poți fugi la baie, îți pui chestia asta pe penis, tragi un prezervativ peste și tipa cu care te culci în noaptea aia nici n-o să știe că folosești dispozitivul!

Mai multe surse media au zis că dispozitivul poate păstra erecția timp de 12 ore.

Penis Extindere - fapt simplu sau Povestiri? | САМАРТ - Самарский театр юного зрителя

E adevărat? Da, îți păstrează erecția cât de mult ai chef. Poate unii au chef să facă dragoste o zi întreagă și pot face asta cu acest produs.

  1. Penis italian
  2. Bărbații au o erecție în fiecare dimineață
  3. penisului Extindere - Adevar sau Povestiri? | САМАРТ - Самарский театр юного зрителя
  4. ​Tipul ăsta a inventat un dispozitiv care îți oferă erecții de 12 ore
  5. Pentru o erecție bună la 50 de ani
  6. Erecție deplasată
  7. Cum să mărești penisul într o lună

Și dacă cineva are un micropenis? Tot ar putea funcționa? Produsul meu se potrivește tuturor raselor și tipurilor de oameni, scunzi sau înalți.

You are here

Îl putem adapta la penisuri mai mari sau mai mici, în funcție de situație. Citește și: Printează-ți propriul penis Ce le răspunzi oamenilor care susțin că o erecție de 12 ore poate fi deranjantă pentru parteneră? Dacă iubitul te întreabă dacă vrei să petreceți toată ziua în pat, poți să-l refuzi.

capcana penisului penisul atârnat pe erecție

Depinde de fiecare cuplu. E vorba de comunicare.

Silicon dublu penis — 1000 oferte pe Joom

Să vorbim puțin și despre preț. Produsul costă patruzeci de lire. Mi se pare un chilipir. Am avut un singur client care a anulat comanda. Stays-Hard va restabili armonia în cuplu.

Categorii populare

Iată-l pe Richard cum își prezintă dispozitivul. Am citit că l-ai folosit și tu… Bineînțeles! Îl folosesc regulat. Mi-ar plăcea să-l folosesc și mai des.

Capcana sexului — 41 oferte pe Joom

Sunt căsătorit cu o doamnă de cincizeci și ceva de ani. Nu suntem un cuplu în luna de miere, avem patru fii. Dar pot spune clar că ne satisface amândurora nevoile. Crezi că bărbații și femeile ar trebui să se simtă confortabil capcana penisului un tub din oțel și plastic în corpurile lor în timpul sexului?

Da, pentru că nici nu-l observi.

capcana penisului penis tânără fată

Nu e mare, e ușor și se mulează perfect pe penis. Deci nu e tocmai vizibil. Partenera nu va observa capcana penisului că ai o erecție zdravănă. O să creezi ceva și pentru femei? Păi femeile se excită când au parte de o erecție bună și de o partidă de capcana penisului satisfăcătoare.

Deci deocamdată n-am pregătit altceva pentru ele, dar cred că acest produs le satisface și lor nevoile. Douăzeci de procente dintre clienții care au comandat Stays-Hard sunt femei. Probabil le vor oferi partenerilor lor și le vor sugera că ar fi bine să le folosească. Care e viitorul produsului? Sexul e o industrie imensă.

E un dezastru dacă nu poți face sex. Deci dacă jumătate dintre bărbații cu vârste peste patruzeci de ani nu pot face sex, sigur o să caute soluții. Mulțumesc, Richard.

Utildiscuții