Cusătura penisului

cusătura penisului

De ce se realizează Circumcizia la băieți poate fi efectuată pentru: motive medicale — de exemplu, ca tratament de ultimă soluție pentru afecțiuni cum ar fi un prepuț strâns fimoză sau infecția recurentă a prepuțului și a capului penisului balanită motive religioase sau culturale — este o practică comună în comunitățile evreiești și islamice și este practicată și de multe comunități africane; cele mai multe circumcizii culturale sunt efectuate la băieții tineri Informațiile din această pagină se concentrează pe circumcizia la băieți efectuată din motive medicale.

Este normal ca prepuțul unui băiețel să nu cusătura penisului retragă cusătura penisului primii ani de viață.

În jurul vârstei de 3 ani — sau mai târziu, în unele cazuri — prepuțul ar trebui să înceapă să se separe în mod natural de capul penisului gland. Separarea completă apare la majoritatea băieților până la vârsta de 5 ani. Pentru unii băieți, poate dura mai mult pentru a ca cusătura penisului să se separe, dar acest lucru nu înseamnă că există o problemă, de obicei se va realiza într-o etapă ulterioară.

Această anomalie poate duce la infecție balanitădar aceasta se dezvoltă de obicei cu timpul. Nu încercați niciodată să forțați prepuțul fiului dvs. Motive medicale pentru circumcizie Este rar ca circumcizia să fie recomandată din motive medicale la băieți.

mici ombilicale pe penis dimensiunea penisului înainte și după operație

Acest lucru se datorează faptului că sunt de obicei disponibile alte tratamente cusătura penisului puțin invazive și mai puțin riscante. Următoarele afecțiuni afectează penisul și, în cazuri rare, pot necesita o circumcizie: prepuț strâmt fimoză — unde prepuțul este prea strâns pentru a fi tras înapoi peste capul penisului; acest lucru poate provoca uneori durere atunci când penisul este erect și, în cazuri rare, urinarea poate fi dificilă infecție recurentă balanită — unde prepuțul și capul penisului se inflamează și se infectează parafimoză — unde prepuțul nu poate fi readus la poziția inițială după ce a fost tras înapoi, determinând umflarea și durerea capului penisului; este necesar un tratament imediat pentru a evita complicații grave, cum ar fi fluxul sanguin restrâns la penis balanitis xerotica obliterans — o afecțiune care provoacă un prepuț strâmt și, în cusătura penisului cazuri, afectează și capul penisului, care se cusătura penisului inflama În ce constă circumcizia?

Circumcizia se efectuează într-o zi. Aceasta înseamnă că, copilul dvs. Copilul nu va putea mânca sau bea înainte de operație — veți primi informații detaliate despre acest lucru.

Ce este penisul?

După ce a fost internat la spital, copilul va fi văzut de chirurgul care va efectua procedura. Acesta vă va explica operațiunea mai detaliat, va discuta orice nelămuriri și va răspunde la orice întrebare. Cusătura penisului se cere, de asemenea, să semnați un formular de consimțământ, acordându-vă permisiunea pentru operație. Anestezistul va vizita copilul înainte de operație. Copilul va fi sub anestezie generală, așa că va fi adormit pe parcursul procedurii și nu va putea simți nici o durere sau disconfort.

Circumcizia este o procedură relativ simplă. Preputinul este îndepărtat chiar în spatele capului penisului folosind un bisturiu sau foarfecă penis mic forum. Orice sângerare va fi oprită prin cauterizare. Marginile rămase ale pielii sunt cusute împreună folosind cusături dizolvabile. Durează până la 6 săptămâni ca penisul copilului să se vindece complet.

injecții de autoerecție când este erect penisul atârnă

Recuperarea după circumcizie După operație, va fi pus un pansament peste penis pentru a proteja rana. Poate fi îndepărtat înainte ca copilul dvs. Dacă este lăsat, ar trebui să cadă de la sine în 24 de ore.

potență puternică și erecție membru în timpul erecțiilor

Acasă, pansamentul va fi înlăturat după ce copilul a urinat, urinarea poate fi ușor incomodă la început. Penisul va fi dureros și inflamat câteva zile după operație. Poate fi prescris un unguent pentru a fi folosit câteva zile, pentru a ajuta zona să se vindece.

De asemenea, copilul dumneavoastră va avea nevoie de calmare regulată a durerii timp de cel puțin 3 zile. Acesta poate lua paracetamol sau ibuprofen, urmând instrucțiunile din prospect. Copilul dvs. Trebuie să evite să meargă pe bicicletă sau alte jucării care necesită să stai în șezut, până când orice umflătură a scăzut. Poate fi mai confortabil să poarte haine mai lejere — sau deloc — pe jumătatea de jos a corpului timp de câteva zile după operație.

Urinarea în cadă sau sub duș poate fi, de asemenea, mai confortabilă. Copilul ar trebui să se poată cusătura penisului la școală sau grădiniță la aproximativ o săptămână după operație. Informați școala sau creșa despre operație.

Penisul sexual

În cele mai multe cazuri, nu este necesară o programare de control. Cu cusătura penisului acestea, trebuie să contactați medicul de familie sau medicul chirurg dacă: penisul copilului sângerează penisul copilului este încă umflat la două săptămâni după operație urinarea este încă dureroasă la câteva zile după operație Riscuri asociate circumciziei Atunci când sunt efectuate de medici calificați și cu experiență, riscurile asociate circumciziilor sunt mici.

Principalul risc este reducerea senzației sau o schimbare permanentă a cusătura penisului capului penisului copilului. Acesta este unul dintre motivele pentru care circumcizia este recomandată doar din motive medicale. Dar nu ar trebui să afecteze capacitatea copilului de a avea o viață sexuală normală în viitor. Există un risc mic de sângerare, atât în timpul operației, cât și după.

dacă penisul este îndoit în timpul erecției erecția infarctului miocardic

Chirurgul va opri orice sângerare în timpul procedurii, iar pansamentul aplicat ulterior va absorbi orice sângerare suplimentară. Cu toate acestea, solicitați sfaturi medicale dacă penisul copilului continuă să sângereze după ce se întoarce acasă.

Care este funcția penisului?

Întrebări frecvente despre circumcizia la băieți 1. De ce se recomandă circumcizia la băieții? Circumcizia înainte de pubertate are câteva beneficii pentru sănătate : reduce riscul ca un băiat să aibă o infecție a tractului urinar ITUpoate preveni cusătura penisului prepuțului, inclusiv inflamația prepuțului, cancer de penis și fimoză. La ce vârstă se face circumcizia la băieți?

Circumcizia se poate face la orice vârstă. Cusătura penisului un băiat nu a fost circumcis ca bebeluș, o poate face mai târziu, din motive personale sau medicale. Medicul poate sugera mai târziu circumcizia dacă există infecții repetate ale preputului care nu răspund la tratament.

Utildiscuții