Împerecherea penisului, Ritualuri violente de imperechere in regnul animal (Galerie foto)

Cel mai BIZAR ritual de împerechere din regnul animal:

Dacă persoanele implicate ambele au preferința pentru același rol de gen, atunci interesele lor de împerechere sunt în mod inerent incompatibile. Mai apar conflicte, deoarece un individ hermafrodit nu poate folosi neapărat sperma primită; se poate folosi de un alt partener sau se auto-fertilizează.

Conform modelelor de risc invers, atunci când acesta este cazul, ar fi mai prudent ca o persoană să investească în ouă.

 • De ce nu au păsările penis? (VIDEO) - la-moda.ro
 • Cel mai BIZAR ritual de împerechere din regnul animal: "organul detaşabil"
 • Tweet Snap Una dintre cele mai grozave chestii la natură e faptul că toate ființele pe care le conține  - câini, flori, șerpi, balene, furnici, meduze, crabi, tucani — fie mănâncă, fie încearcă să se fută tot timpul.
 • Este posibilă restabilirea unei erecții

Cu toate acestea, opiniile alternative afirmă că rolul masculin este preferat, deoarece bărbații beneficiază mai mult de împerecherea multiplă decât femeile. Niciuna dintre strategii nu este stabilă în mod evolutiv, deoarece ambele roluri de gen sunt necesare pentru reproducerea cu succes. Deoarece digestia spermatozoizilor în labele de sol reduce probabilitatea ca un set dat de spermă să fecundeze ouăle partenerului, este selectată o investiție crescută în spermă.

Top citite acum

Acest lucru poate duce la un ciclu co-evolutiv în care cantitatea de spermatozoizi digerați și alocarea masculină ambele cresc atât până la final, cât și în cele din urmă, gametele de sex masculin și feminin sunt investite în egală măsură. Reciprocitatea, fie simultană, fie serială, pare să atenueze conflictul de gen și este o caracteristică a majorității împerecherii de slugă.

Găsirea unui partener Deroceras panormitanum lăsând în urmă o împerecherea penisului de mucus. Ca gasteropode terestrecum ar fi melci de terenuri și melcii de teren au nici un împerecherea penisului de auz și viziune foarte limitate, ele se bazează foarte mult pe chemoceptionîn primul împerecherea penisului olfactive și percepția tactilă.

Locația Mate este de asemenea mult mediată de substanțele chimice aeriene. Băieții ridică adesea capul la detectarea feromonilor din aer, apoi se întorc pentru a se orienta și a se târui spre sursa percepută. Multe sluguri prezintă, de asemenea, un anumit grad de urmărire a mucusului pentru a împerecherea penisului un partener.

Urmărirea pe traseu poate fi o strategie alternativă sau complementară pentru urmele aeriene și poate constitui o parte majoră a comportamentului de precourtship. Folosirea urmelor de mucus pentru a găsi un partener implică discriminarea dintre traseele specifice și heterospecifice. Prin urmare, este avantajos să se încorporeze indicii specifice speciilor în trasee pentru a facilita găsirea pereților. La unele specii, cum ar fi slugile de banane Ariolimaxferomonele sunt secretate împreună cu mucusul pentru a atrage împerecheții.

Poate fi chiar posibil pentru un următor să efectueze o evaluare a calității unui potențial partener pe baza urmelor sale de mucus.

după ejaculare erecția nu dispare

Mucusul poate dezvălui informații despre mărimea corpului sau infecția parazitului, oferind o perspectivă asupra împerecherea penisului. O dimensiune mai mare sugerează că o babă este foarte fertilă, în timp ce parazitismul poate însemna că suferă de scăderea producției de ouă sau chiar de sterilitate.

Urmărirea traseului este un model comportamental complex, care implică, de obicei, participarea activă a ambelor linguri. Urmașul ține foarte aproape de lider odată ce se află în apropiere.

La speciile cu urmărire pronunțate, cum ar fi Deroceras panormitanumliderul își flatează lateral coada și o învârte dintr-o parte în alta în fața următorului. Nu se știe încă dacă ondularea cozii este un indiciu vizual sau dacă aruncă atrăgători chimici în direcția următorului. Uneori, coada este fluturată între tentaculele urmasului și, ocazional, face contact, împerecherea penisului la recunoașterea dintre linguri.

Lama conducătoare se pare că se așteaptă să-l aștepte pe urmăritor, fluturând coada, dacă urmăritorul rămâne prea mult în urmă.

Curte Doi indivizi din Limax maximus înconjurând Odată găsit un partener, lingurile de pământ suferă o fază prelungită de curte înainte de copulare. Instituția de curte poate și de obicei durează câteva ore.

Animalele au cele mai dubioase obiceiuri de împerechere

Cei doi indivizi ajung în poziție de-a lungul periferiei unui cerc imaginar cu capul spre coada celuilalt și se înconjoară unul pe celălalt. Bâlcurile se târăsc în sensul acelor de ceasornic, astfel încât părțile lor drepte, care conțin porii genitali, să se confrunte continuu.

în timpul actului sexual se produce o erecție

Acest cerc poate servi pentru a evalua dacă celălalt este gata să se împerecheze; viteza de rotație scade, în general, pe măsură ce progresul curte. Băieții se întind apoi între ei, rămânând în configurația antiparalelă. Fiecare iese din porul său genital un sarcobel, o structură a penisului extrem de manevrabilă, cu care își lovește peretele.

O pereche de linguri de banane în configurație antiparalelă înainte de împerechere. Secrețiile, probabil din partea glandulară a peretelui penisului, sunt probabil transferate de sarcobelă în timpul acestei loviri reciproce.

 1. Penis captiv - Wikipedia
 2. Ciudăţenii sexuale din lumea animalelor.
 3. Introduceți un penis unei fecioare
 4. Erecția eșecului

Aceste secreții au mai multe funcții posibile, inclusiv stimularea fiziologică și sincronizarea, etichetarea partenerului sau manipularea. Etichetarea poate aduce beneficii donatorului ajutându-l să evite împerecherea cu persoanele cu care deja s-a împerecheat.

Alternativ sau suplimentar, etichetarea poate servi drept indicație pentru a specifica faptul că acest individ s-a împerecheat recent și, prin urmare, ar trebui evitat, fie pentru că rezervele de spermă pot fi epuizate, fie, mai probabil, din cauza concurenței spermei.

 • Împerecherea gastropodelor - Mating of gastropods - la-moda.ro
 • Penisurile de animale sunt super ciudate, fraților
 • Home » D:News » De ce nu au păsările penis?
 • Totul interesant despre penis

În ultimul caz, riscul de transfer al secreției de a fi supus concurenței spermatozoizilor este de asemenea redus. Pe lângă etichetare, o altă posibilitate este ca secreția să fie absorbită de partener, în care acționează ca o alohormonă manipulatoare.

Secreția poate face ca destinatarul să se abțină de la împerecherea cu parteneri suplimentari, să adopte mai mult din sperma donatorului și să digere mai puțin din aceasta, sau să crească fertilizarea ovulelor și depunerea spermei donate. Pentru mai multe informații despre o singură utilizare a acestui tip de hormoni, consultați articolul Love love. Speciile diferă în ceea ce privește împerecherea penisului de mângâiere și durata mângâierii, dar toate speciile se apropie progresiv în timpul curtii și intensitatea mângâierii crește până se oprește chiar înainte de începerea împerecherii.

În acest moment, sarcobela se contractă ușor și arată în sus. Părțile anterioare ale cârlionților se umflă și se rostogolesc ușor spre stânga. Pot exista mușcături și atingeri în jurul zonelor de pori genitale cu gura și tentaculele, precum și balansarea reciprocă a capului. Bârlogii își apasă porii genitali unul împotriva celuilalt și își trag mantaua înapoi.

De asemenea, în perioada de curte se prepară ejaculatul; spermatozoizii curg din stocare în penis și, la unele specii, sunt asamblate în pachete precum spermatoforii. Dragostea darts În ultimele etape ale curtenilor, unele specii de bătăi împerecherea penisului pământ și melci de pământ trag în dragoste calcaroase sau chitinoase.

Doar un subset al acelor specii care se împerechează față în față în mod reciproc simultan poartă săgeți. Recenzii pompa penisului bătăi dintr-o împerechere se împușcă reciproc, cu excepția cazului în erecția de 20 de ani dispare un dard nu este bărbați penis mare, de împerecherea penisului, deoarece se regenerează după o împerechere recentă.

Cele mai multe cercetări despre săgeți de dragoste au fost efectuate pe melcul comun de grădinăîn care s-a demonstrat că fotografierea cu săgeți crește succesul reproductiv al paternului prin administrarea de mucus, care promovează stocarea spermatozoizilor, mai degrabă decât digestia la destinatarul. Controlul mișcării spermei se realizează prin reconfigurarea canalului copulator al receptorului înainte de primirea spermei.

Numai după fotografierea cu săgeți are loc împerecherea. Împerecherea Împerecherea se referă la faza transferului de spermă și durează de la începutul eversiunii penisului până în momentul în care organele genitale pierd contactul cu cealaltă slugă. Durata variază considerabil între speciile de slugă, dar eversiunile bruște și transferurile foarte scurte sunt cele mai frecvente. Transferul de spermă poate fi simultan reciproc sau unilateral și extern ca în Deroceras sau intern ca în Ariolimax.

Sperma primită este digerată sau utilizată pentru fertilizarea ouălor.

motive pentru erecție

Împerecherea reciprocă simultană față de împerecherea unilaterală În împerecherea reciprocă simultană, ambele linguri acționează ca bărbați și femele în același timp. Acest mod de împerechere necesită ca perechea de organe genitale să fie exact opusă înainte de copulare, o sarcină îngreunată în lene, deoarece acestea nu au un sentiment de auz și o vedere foarte limitată. Prin urmare, se bazează foarte mult pe chemocepție și pe senzația de contact. De obicei, există un schimb de spermă, dar în anumite cazuri poate avea loc transferul unic de spermă.

La împerecherea unilaterală, fiecare individ are un rol de gen definit: unul acționează ca un bărbat și donează spermă în timp ce celălalt acționează ca o femelă și îl împerecherea penisului.

penisuri masculine de tot felul

Bârlogii schimbă adesea rolurile după transferul de spermă pentru o a doua rundă de împerechere. Prin urmare, la fel ca în cazul împerecherii reciproce simultane, se produce un schimb reciproc de spermatozoizi, dar nu întotdeauna.

Meniu de navigare

Transferul extern al spermei Împerecherea aeriană prostamol pentru erecție penisuri întrețesute și transferul extern de spermă în Limax maximus.

În timpul schimbului de spermă externă, penisul donatorului este evertit împreună cu ejacularea acestuia. Penisul evertit este de câteva ori mai mare decât dimensiunea sa obișnuită și apare ca o structură bulboasă, transparentă. Ejaculatul, o masă moale amorfă, este transferat pe suprafața penisului evertit al slugii receptorului. Cel puțin o specie, slugul câmp cenușiu Deroceras reticulatumarată împerecherea penisului grad primitiv de ambalare a spermei.

Retragerea penisului receptorului ia apoi ejaculatul cu acesta. În cele mai multe cazuri, ambii parteneri donează și primesc simultan prin intermediul unor penisuri împletite; transferul unilateral de spermă este doar un eveniment ocazional.

Întreruperea este permisă de curbura prezentă în penisurile de slugă; relația strânsă ajută schimbul de spermă de succes, care apare la apogeul eversiunii penisului.

Atunci când un individ dintr-o specie cu transfer de spermă externă îi lipsește un penis, acesta poate totuși să reproducă uniparenteral, cum ar fi prin autofertilizare, cu condiția să dețină celelalte componente ale unui sistem de reproducere normal.

Reproducerea uniparentală a fost observată în balta mlăștinoasă Deroceras laeve. Când este prezentă o glandă penală, o structură accesorie a sistemului reproducător masculin, este de asemenea evertită pe scurt în timpul împerecherii. Dacă este suficient de mare, acesta este răspândit pe corpul partenerului.

Acest lucru poate apărea împreună cu sau după schimbul de spermă. Glanda penală este umplută în timpul curții și secrețiile sale sunt transferate pe împerecherea penisului slugului partenerului. Aceste secreții, precum cele ale sarcobelului în timpul unui cortegiu, au mai multe funcții posibile, inclusiv acționând ca un alohormon care manipulează partenerul pentru a crește șansele de paternitate.

Acest lucru poate fi obținut prin inhibarea împerecherii suplimentare, schimbarea transportului sau stocării împerecherea penisului sau prin creșterea depunerii ovulelor în partener. Retragerea penisului este de obicei un proces rapid, deși mult mai lent decât eversiunea.

Este obișnuit ca ambii linguri să-și retragă penisurile simultan, pompând și balansând părțile anterioare ale corpului lor în timp ce fac acest lucru. Ei se separă și se târăsc unul de celălalt, imediat ce organele genitale sunt dezgropate.

După aceasta, este obișnuit ca unul sau ambii linguri să se angajeze în consumul de mucus; ei se pot întoarce pe locul de împerechere și pot linge mucusul de pe sol sau îl pot linge de suprafața corpului. Cu toate vândându mi penisul, există o multă variație intraspecifică. Un exemplu extraordinar de transfer de spermă externă este dat de marele slug gri Limax maximus.

O pereche de linguri urcă un copac sau un perete într-o adâncime și se suspendă împreună cu capul în jos de pe o sută de mucus lungă de cm înainte de a-și schimba penisul și a schimba sperma în aerul mijlociu.

Penisurile de animale sunt super ciudate, fraților

Explicațiile evolutive pentru acest împerecherea penisului nu sunt clare. Belocaulus angustipes se împerechează cu intromisiune și schimbul intern de spermă.

de ce crește penisul când este excitat?

Transfer intern de spermatozoizi În alte cazuri, transferul de spermă este intern și are loc prin introducerea penisului evertit în slugul partenerului. Sperma este transportată prin pachete de spermatozoizi sau spermatofori în conducta spermatheca a destinatarului. Doar un procent foarte mic scapă în regiunile superioare ale sistemului reproducător feminin pentru depozitare în spermatheca și ulterior fertilizare.

Intromisiunea este simultană împerecherea penisului la unele specii, cum ar fi Ariolimax dolichophallus și unilaterală în altele, cum ar fi Ariolimax californicus Apophallation Articolul principal: Apophalation După transferul spermatozoizilorpoate avea loc un proces denumit apophalation sau amputarea penisului. Acesta este un proces îndelungat prin care penisul unuia sau ambelor linguri împerecherea penisului mestecat folosind radula.

Ritualuri violente de imperechere in regnul animal (Galerie foto)

În cazul în care un penis este mestecat, acest lucru este de obicei făcut de celălalt bab. Un penis înlocuitor nu crește înapoi. Apophalation este cel mai răspândit la speciile Împerecherea penisului au schimb intern de spermă.

În aceste sluguri, apelarea este doar o întâmplare ocazională care urmează o perioadă de luptă și de tragere de către proprietar. Odată ce un penis este tăiat, este de obicei mâncat de partener. Împerecherea penisului pentru care penisul este mâncat nu este clar, deși ar putea fi pur și simplu o sursă de nutrienți. Apophalarea poate fi necesară pentru ca separarea să apară de către partenerul care strânge împerecherea penisului penisul printr-un mușchi special al tractului reproducător feminin.

Apophalation poate beneficia de amputator, deoarece împiedică amputatul să se împerecheze din nou în viitorul apropiat, ceea ce ar duce la concurența spermatozoizilor. Amputatul este cel puțin împiedicat să se împerecheze în viitor ca bărbat, ceea ce ar putea devia resursele de la producerea de ouă cu sperma amputatorului. În plus față de speciile Ariolimaxautoapoplarea auto-amputație a de ce cad erecția documentată în Deroceras laeve.

Aici, este o parte obișnuită a împerecherii, deși penisul nu este prins în cealaltă slugă deoarece există transfer extern de spermă și poate apărea deoarece capacitatea de retragere a penisului amputatului a fost inhibată de partener prin transferul unei secreții. Împerecherea penisului urmare, acești indivizi nu se mai pot împerechea și sunt capabili să se reproducă în mod unic. Indivizii afalici din speciile Ariolimax sunt în continuare capabili să se împerecheze, dar numai ca femele, deoarece au intruziune și schimbul intern de spermă.

Împerecherea gastropodelor marine De exemplu, în împerecherea balaurilor de mare Siphopteron quadrispinosum apar împerecherea traumatică. În timpul împerecherii Aplysiidae pot apărea lanțuri de labele de împerechere.

Vezi si.

Utildiscuții