Slăbirea erecțiilor

Chiar dacă nu este vorba despre tratarea disfuncției erectile!

În ciuda diferenţelor individuale la bărbaţi, scăderea potenţei şi a funcţiei sexuale se constată pur fiziologic.

De cele mai multe ori o stare temporară, o astfel de problemă se poate transforma într-o condiţie medicală permanentă, denumită disfuncţie erectilă.

Dorinţa sexuală, adică libidoul se diminuează, de asemenea, odată cu vârsta. Disfuncţia sexuală la bărbaţi poate consta în imposibilitatea erecţiei, libido redus sau boala Peyronie, cunoscută şi sub denumirea de curbarea penisului. Cunoaşte-ţi duşmanii!

Factorii care reduc fluxul sanguin în penis şi întrerup erecţia includ hipertensiunea arterială, diabetul, ateroscleroza, fumatul, medicamentele anti-hipertensive şi sedativele. De exemplu, nivelurile scăzute ale hormonului testosteron şi creşterea nivelului de prolactină sunt cele mai frecvente tulburări hormonale. Diabetul, intervenţiile chirurgicale semnificative la prostată sau la vezica urinară pot duce la slăbirea sau la afectarea nervilor şi împiedică erecţia.

Obezitatea, una dintre cele mai serioase probleme de astăzi, conduce, de asemenea, la probleme metabolice, precum şi la afectarea funcţiei sexuale.

Puterea la bărbați și motivele deteriorării acesteia

Unele boli cronice, cum ar fi insuficienţa renală cronică, insuficienţa hepatică, ciroza, afecţiunile tiroidiene se pot dovedi, de asemenea, cauze ale disfuncţiei erectile.

În plus, prostatectomia radicalăcare se face în tratamentul cancerului de prostată, operaţiile pe creier şi chirurgia coloanei vertebrale, chirurgia rectală, chirurgia cardiovasculară pot, la rândul lor, să influenţeze disfuncţia erectilă.

slăbirea erecțiilor în timpul erecțiilor

Nu trebuie să uităm şi de boala Peyronie, care are un puternic impact slăbirea erecțiilor asupra vieţii sexuale a bărbaţilor. Această boală apare după vârsta de 50 de ani şi cauzează curbarea penisului, care nu permite penetrarea acestuia în vagin, ceea ce duce la impotenţă.

Online Consultation with Prof.Shaeer

Poate disfuncţia erectilă să fie temporară? Problemele de erecţie care sunt de natură psihologică pot fi temporare. Simptomele asociate cu erecţia insuficientă pentru înfăptuirea unui act sexual reuşit sau incapacitatea de a avea erecţie timp de trei luni sau mai mult sunt considerate suficiente pentru a se pune acest diagnostic. Dacă problema persistă după această perioadă, se impune consultarea unui specialist.

slăbirea erecțiilor ce face înghețarea penisului

Adresaţi-vă medicului pentru diagnosticarea corectă Consultaţia aprofundată este de mare importanţă pentru a se stabili dacă un bărbat care se plânge de disfuncţie erectilă are de fapt această problemă şi, în caz afirmativ, dacă aceasta se datorează unor factori psihologici sau organici.

Discuţia personală cu medicul îi va da acestuia orientări cu privire la problema reală.

Cauzele disfuncției erectile(DE)

Este lipsa motivului de erecție să se efectueze un examen fizic amănunţit, să se facă analize de sânge, să se determine nivelul de testosteron si al altor hormoni, pentru a se înregistra problemele slăbirea erecțiilor bolile cronice însoţitoare precum diabetul, bolile cardiovasculare şi hipertrofia de prostată.

Poate fi efectuată o ecografie Doppler peniană, care evaluează nivelul fluxului sanguin la nivelul penisului in timpul erecţiei si care este decisivă în luarea deciziei pentru operaţie în cazul pacienţilor la care tratamentul conservator a eşuat. Alternative de tratament Prioritatea tratamentului este eliminarea factorilor de risc care pot cauza  disfuncţia erectilă.

Este necesar să se reducă excesul de greutate prin dietă, exerciţii fizice regulate şi evitarea stresului.

Comentarii

Întrucât şi slăbirea erecțiilor are un efect negativ asupra funcţiilor slăbirea erecțiilor, fumatul trebuie evitat.

Unele medicamente care sunt prescrise pentru boli cronice, cum ar fi hipertensiunea arterială şi unele tulburări fiziologice, pot fi oprite sau înlocuite. Dacă problema persistă şi după eliminarea acestor factori negativi, se trece la tratamentul medical.

Medicamentele prescrise cel mai frecvent sunt inhibitorii, care însă trebuie să fie administraţi sub supraveghere medicală strictă, în special la persoanele cu boli de inimă, la persoanele cu risc de a dezvolta o astfel de boală şi la persoanele care iau medicamente pentru o afecţiune cardiacă.

Pacienţii cu tulburări ale funcţiei sexuale care se plâng de scăderea libidoului trebuie să-şi testeze concentraţiile serice de testosteron.

Țesutul său este format din mușchi neted,

Cercetările recente au arătat că scăderea testosteronului, despre care se credea că afectează doar dorinţa sexuală, are un efect negativ asupra membrului sexual.

Prin urmare, pentru a se obţine un efect terapeutic la aceşti pacienţi, trebuie mai întâi să crească nivelul testosteronului.

  1. Modul de viaţă ca o cauză de impotenţă: Ce cauzează erecție slabă, impotență, disfuncție erectilă, DE, impotență?
  2. Un polip pe penis

Boala Peyronie poate fi vindecată prin medicaţie prelungită sau prin intervenţie chirurgicală. Ce este procedura cu vid?

Ce să nu faci pentru a obţine o erecţie

O altă opţiune pentru tratarea problemei cu erecţia este aplicarea vidului la nivelul penisului. Dispozitivul de aspiraţie constă dintr-un cilindru care se plasează pe penis şi o pompă conectată la acesta. Când, cu ajutorul pompei, aerul din interiorul cilindrului este aspirat, sângele umple interiorul penisului cu presiune negativă şi se produce erecţia.

slăbirea erecțiilor potență sănătoasă și erecție fără medicamente

Atunci se realizează actul sexual. Cu toate slăbirea erecțiilor, mulţi pacienţi nu consideră practică pompa cu vid. Injecţii în penis O altă formă de tratament utilizată pentru pacienţii cu disfuncţie erectilă este injectarea unui medicament în penis. Pacienţii pot fi învăţaţi cum să-şi pună singuri aceste injecţii.

Comenteaza

Însă nu orice pacient poate face acest lucru în siguranţă şi orice neatenţie poate duce la rezultate nedorite. În acest scop sunt prevăzute ace şi instrumente speciale.

slăbirea erecțiilor structura anatomică a penisului

Întrucât procedura duce şi la o erecţie prelungită, medicul trebuie să dea informaţii detaliate cu privire la toate măsurile de precauţie. Ultimul remediu: proteza penială Dacă impotenţa nu poate fi vindecată prin alte metode, ultima posibilitate de tratament este plasarea operativă a unei proteze peniale. Acestea sunt o pereche de baghete de silicon, care sunt implantate în interiorul penisului.

Potența masculină și modalitățile conservatoare și netradiționale de ao întări

Proteza este inobservabilă din exterior. In interiorul scrotului este introdusă o pompă care umple cilindrii de silicon din penis cu ser fiziologic, aflat într-un rezervor de lângă vezica urinară, astfel obţinându-se o erecţie. Când actul sexual se termină, pacientul opreşte erecţia apăsând pompa din partea opusă, ceea ce direcţionează serul din cilindri înapoi în rezervor. Operaţii de protezare peniană se efectuează în întreaga slăbirea erecțiilor, de mult şi frecvent şi prezintă rezultate bune.

Singurul slăbirea erecțiilor al implantării este ireversibilitatea în metoda de tratament.

Marți, 26 octombrieUltimul update Miercuri, 31 maiRelaţii Dacă iubitul tău îşi pierde erecţia în timpul actului sexual, află că motivele pot fi psihologice, iar multe dintre ele au legătură cu tine. Disfuncţia erectilă este diagnosticată… … abia atunci când problemele bărbatului persistă slăbirea erecțiilor se petrec în mai bine de un sfert din cazuri. Mulţi bărbaţi se confruntă cu probleme erectile, fără să fie totuşi vorba de o disfuncţie cu cauze fizice. Specialiştii spun că dacă bărbatul are erecţii nocturne şi binecunoscuta erecţie matinală, atunci dificultăţile din pat cu iubita se petrec din motive psihologice. Inabilitatea de a-şi menţine erecţia îi poate scădea respectul de sine iubitului tău, iar probleme în cuplu nu vor întârzia să apară.

Dacă din anumite motive pompa trebuie îndepărtată, erecţia penisului nu mai poate fi obţinută prin alte metode de tratament.

Utildiscuții